Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Σαν κάτι να γίνεται...

Πριν προλάβετε να με κρίνετε διαβάστε εδώ.
Εγώ είπα ότι τον ψήφισα και δεν πρόκειται να τον ξαναψηφίσω. Για πολλούς και διάφορους λόγους...
Η αλήθεια είναι όμως ότι μετά την ανάληψη της αντιδημαρχίας από τον κ.Δάγκο, άρχισαν να γίνονται έργα. Είτε το βλέπετε είτε όχι, άρχισαν να ασφαλτοστρώνονται οι δρόμοι. Οι μισοί δρόμοι της πόλης άρχισαν να επιδιορθώνονται.
Και μάλιστα γίνονται έργα όχι σε προεκλογική περίοδο, αλλά 1,5 έτος πριν τις εκλογές. Και χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα ξαναείναι υποψήφιος ο ίδιος δήμαρχος.
Και σε δρόμους όλης της πόλης και όχι επιλεκτικά μόνο εκεί που κτίζει οικοδομές ο γιος κάποιου πρώην αντιδημάρχου!!!!
Κάλιο αργά παρά ποτέ, ξεκίνησε και η κατασκευή σκέπαστρου στα αρχαία που βρέθηκαν στην οδό Εμμ.Ανδρόνικου.
Όσο για τους βιαστικούς και τους κακεντρεχείς και δύσπιστους νταρντανιάν της πόλης μας, οι τρύπες που υπάρχουν στους δρόμους θα κλείσουν σιγά σιγά και τα πλαστικά στρόγγυλα θα γίνουν τσιμεντένια!!! Σιγά σιγά. Τρύπες πάντα θα υπάρχουν.
Απορώ γιατί καίγεστε τόσο πολύ. Έτσι κι αλλιώς το αφεντικό σας δεν έμαθε να οδηγάει ποτέ. Με τα πόδια και με τη γκλίτσα κυκλοφορεί συνέχεια. Ή συνοδηγός με όποιον βρει τζάμπα......
Υ.Γ.: Ρε ζήκο....

Αυτές τις παπαριές που γράφεις για τους υποψήφιους δημάρχους, από το μυαλό σου τις κατεβάζεις; Ή βλέπεις όνειρα και προσπαθείς να τα εξηγήσεις; Άντε να κατεβεί ο Ιωαννίδης για δήμαρχος, να βάλει κι εσένα και τους άλλους που λες για υποψήφιους σύμβουλους και να πάτε άπατοι.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου