Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Ορισμός συντονιστή Ακτινολογικού.....

Λάβαμε ένα μήνυμα το οποίο κάνει λόγο για ορισμό συντονιστή στο ακτινολογικό εργαστήριο του νοσοκομείου Σερρών.
Επειδή δεν γνωρίζουμε πολλά για το θέμα, αλλά δημοσιεύουμε τα πάντα που μας στέλνονται, με κάθε επιφύλαξη, ακολουθεί η καταγγελία που μας εστάλη και το έγγραφο ορισμού του συντονιστή :
ΜΑΛΛΟΝ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΠΕΡΑΣΕ, ΑΡΧΙΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΧΑΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΤΛ.......ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΙΤΑΣΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ .....
ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ,

ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΜΕΑ, ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΥΦΕΥΡΗΣΚΕΙ ΤΟΝ,,,,,,, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ !!!!!!Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ;;;;;ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ !!! !ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ !!!!!
ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΡΤΕΛΗ, ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΕΝΤΕ ΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΟΙΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ;;;;ΣΕ ΠΟΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΑΤΡΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ;;;;;ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ(ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΛΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ;;;;)ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ;;;
ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΔΩΣΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ, ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ , ΥΠΑΛΛΗΛΟ Υ,Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΛΑΔΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΠΟΘΗΚΗΣ, ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ !!!!!
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΡΤΕΛΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ :
* ΠΩΣ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΛΗΞΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ!!!!
* ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ!!!!
* ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΣΧΕΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥ!!!!!
* ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ!!!!!
ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΡΤΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΕ ΜΗΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!

15 σχόλια:

  1. EGO
    ΣΕΡΡΕΣ, ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΜΑΙ, Greece
    Είμαι ένας αργόσχολος, τεμπέλης, έχω γνώμη για τα πάντα και την εκφράζω ανώνυμα και ελεύθερα. Είμαι με λίγα λόγια ο τέλειος blogger..... \

    malakas eisai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν μου πεις και το λόγο, θα το δεχτώ κι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MAΛΛΟΝ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ κ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ , ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
    ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΠΟΥΡΑ (Φίλο μου στο facebook) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΙΑΚΧΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ..Ε .. ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ..ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΔΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΩΣ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ 3329/05 ΑΡΘΡΟ 7 ΠΑΡ 9.1,9.5 ΑΡΘΡΟ 9 ΠΑΡ 3α και στον ΝΟΜΟ 1397/83 ΑΡΘΡΟ 11.ΒΓΑΛΕ ΜΟΝΟΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Μ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΘΙΧΘΕΙ?..ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΙ ΟΣΩΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aγαπητε Ιωάννη
    (Το άρθρο 11 του ν. 1397/1983 καταργήθηκε από 15.07.1992 με το άρθρο 132 ν. 2071/1992, ΦΕΚ Α' 123).

    Αρθρο 9 του ν 3329/2005
    3. Το Επιστημονικό Συμβούλιο γνωμοδοτεί για κάθε θέμα το οποίο σχετίζεται με την αποτελεσματική παροχή φροντίδας υγείας στους νοσηλευόμενους και τους εξωτερικούς ασθενείς του Νοσοκομείου. Στις αρμοδιότητες του Επιστημονικού Συμβουλίου περιλαμβάνονται:
    α) Η κατάρτιση και εισήγηση του ετήσιου και μηνιαίου προγράμματος εφημερίων των ιατρών των Τομέων και Τμημάτων του Νοσοκομείου και η έγκαιρη υποβολή του στον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου για έγκριση, ή όπου αυτός δεν υπάρχει, στον Διοικητή. Οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα των εφημερίων γίνεται μόνο με γραπτή και αιτιολογημένη εισήγηση του Προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου και έγκριση από τον Αναπληρωτή Διοικητή, ή όπου αυτός δεν ορίζεται, από τον Διοικητή.

    Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟΣ.

    Αρθρο 7

    9. Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου έχει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:
    1. Είναι αρμόδιος για θέματα πληροφορικής και μηχανοργάνωσης του Νοσοκομείου, σε συνεργασία με τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

    5. Μεριμνά για τη σύνταξη του ετήσιου προγράμματος εφημερίων του

    ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ, ΙΩΑΝΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KAI ΤΩΡΑ ΑΓΑΗΤΕ ΙΩΑΝΝΗ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 7 του ν. 3329/2005


    8. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου έχει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:
    1. Έχει την ευθύνη της οργάνωσης, συντονισμού, ελέγχου και εύρυθμης λειτουργίας όλων των Υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

    3. Εκπονεί το επιχειρησιακό σχέδιο δράσης του Νοσοκομείου και το υποβάλλει προς έγκριση στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου.



    7. Επεξεργάζεται τον οργανισμό και άλλα θεσμικά κείμενα του Νοσοκομείου και τα υποβάλλει προς έγκριση στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου.

    8. Επεξεργάζεται και αξιολογεί όλες τις προτάσεις και αιτήματα των Υπηρεσιών και του προσωπικού και τα υποβάλλει στα αρμόδια όργανα.

    11. Αποφασίζει για τις μετακινήσεις προσωπικού εντός των διοικητικών ορίων της ευθύνης του.

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ Η κ. ΞΟΥΡΗ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ.

    ΑΠΛΩΣ ΟΡΙΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΜΑΔΙΚΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AΡΘΡΟ 7 του ν. 3329/2005 (ολοκληρωμενη διατύπωση των πα. 9.1 και 9.5)


    9. Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου έχει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:
    1. Είναι αρμόδιος για θέματα πληροφορικής και μηχανοργάνωσης του Νοσοκομείου, σε συνεργασία με τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

    5. Μεριμνά για τη σύνταξη του ετήσιου προγράμματος εφημερίων του ιατρικού προσωπικού και υπερωριών, νυκτερινών και εξαιρέσιμων του λοιπού προσωπικού και το υποβάλλει προς έγκριση στο Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΚΕΙΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΙΑΚΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Κ. ΚΟΥΡΤΕΛΗ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ;

    Ή ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ;;

    ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΔΕΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΕ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ... ΡΟΛΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΙΔΙΑ…. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΥΘΥΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ...ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ……

    ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΡΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΟΣΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ…..

    band04

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. re blogger
    pou tous vrikes aytous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχω πάθει την πλάκα μου....
    Αυτοί ξέρουν την νομοθεσία απ'έξω και ανακατωτά...
    Ιακχε, με εκπλήσεις. Σε βρήσκω πλήρως ενημερωμένο.
    Αλλά ακόμα με καίει κάτι... Γιατί ο πρώτος ανώνυμος με χαρακτήρισε μακάκα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. .....ΑΛΛΟ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩ ΦΙΛΕ EGO!!!ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, Ο ΦΙΛΟΣ ΙΑΚΧΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ;;ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ!!!!ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ.....ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑΜΕ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

    BAND04

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕ EGO,

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ , ΚΡΙΝΕΙ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΛΟΙΠΟΝ η κ. ΞΟΥΡΗ,

    ΕΦΗΡΜΟΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΦΗΣ
    :

    8. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου έχει τις ακόλουθες αρμοδιότητες:
    1. Έχει την ευθύνη της οργάνωσης, συντονισμού, ελέγχου και εύρυθμης λειτουργίας όλων των Υπηρεσιών του Νοσοκομείου.
    KAI SAFVS EINAI ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ;

    AYTH EINAI ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΑΥΤΗ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ.

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ , ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

    ΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.

    ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΗΜΟΤΗΤΑ.

    ΤΕΛΟΣ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΛΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΩ ΤΙς ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΤΟΥΣ.


    DEN KATHRGHSE KANENA UESMIKO ORGAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...ΦΙΛΕ ΙΑΚΧΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΔΡ. ΞΟΥΡΗ- ΚΟΥΡΤΕΛΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ;;;.......ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ....ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ.....ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 3329/2005 ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΚΤΛ. ΡΟΛΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΕΧΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΦΕΥΡΗΜΑΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΡ. ΚΟΥΡΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ!!!

    BAND04
    http://ygeionomikoi.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ..ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΛΙΓΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η Κ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΟΡΙΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΝΑΙ; Η ΟΧΙ; ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΗΠΩΣ; ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ; ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;[ΤΟ Κ.Λ.Π]

    ΑπάντησηΔιαγραφή