Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ;;;;

Δανείζομαι τη φωτο σου και συμπληρώνω.Ένα είναι σίγουρο φίλε iakxe σε αυτά που γράφεις και ρωτάς. Από την τσέπη τους ΔΕΝ τα πλήρωσαν.
Κάτσε να δούμε ο Γρηγόρης θα μπει στον κόπο να σου στείλει το κόστος του όλου πανηγυριού; Γιατί δεν είναι μόνο οι τζαμπατζήδες που έφαγαν και ήπιαν όπως λες, αλλά και το κόστος για το στήσιμο του περιπτέρου. Θυμάσαι πόσα είχε πληρώσει η Ν.Α.Σερρών για την έκθεση biologika 2009. Θυμάσαι; μόνο για το περίπτερο... Για θυμήσου εδώ.
Ε, φαντάσου τώρα πόσα πλήρωσαν οι χουβαρντάδες μας.
Αλλά τις δηλώσεις του Νομάρχη μας τις διάβασες : "«Πρώτος μας στόχος μάλιστα είναι η μεγάλη δεξαμενή, που είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης. Έχουμε αλλάξει όλα τα έντυπα, και τα σποτ, υιοθετώντας νέα συνθήματα, επιθετικότερα και στοχευμένα. Ο νομός Σερρών μπορεί στο τουρισμό και μπορεί μέσα στη κρίση να φέρει εισοδήματα στο νομό, έτσι ώστε να συμπληρώσει το χαμένο αγροτικό εισόδημα»
Δεν ντρέπεται να το λέει κιόλας..... Που δίνει μόνο 6,22% του νομαρχιακού προγράμματος για επενδύσεις στη γεωργία;;;;;; Είστε θρασύτατοι...
Αλλά, δεν θα είστε για πολύ..... Φάτε, πιείτε, διορίστε, τοποθετήστε, πληρώστε για τρίτους, υπογράψτε σε τετράδια υποταγής, δώστε σε κουμπάρους, μπείτε μέλη σε Α.Ε. χρηματιστηριακές, παρανομήστε......Πόσο ακόμα;;;;; Ένας χρόνος και κάτι σας έμεινε.... Μετά;;;; τον μπούλο....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου