Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Αν αληθεύει;; Λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια!

Ρωτάει ο iakxos :
"ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , Η ΝΕΑΡΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ;"

Δώσε βάση :
"Τα μέλη του νέου δ.σ., που πρότεινε η ΑΤΕ και έγιναν δεκτά από τη συνέλευση, είναι τα ακόλουθα: Σταύρος Καλογερόπουλος, γεωλόγος και ακαδημαϊκός, έχει διατελέσει μέλος δ.σ. της Αγροτικής Τράπεζας όπως και πρόεδρος δ.σ. της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη». Λάμπρος Χαραλάμπους, είναι προϊστάμενος της Διεύθυνσης Βιομηχανίας τη ΝΑΘ και έχει διατελέσει μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΚΜ. Πέτρος Γάτσος, τραπεζικός στέλεχος της ΑΤΕ.
Το 11μελές δ.σ. απαρτίζεται επίσης από τα μη εκτελεστικά μέλη: Κων/νο Μπλιάτζο, γεωπόνο, Γεώργιο Μάνο, αγρότη, Χρήστο Μωραλίδη, αρχιτέκτονα, Μαρία Τσακίρη, δικηγόρο, Φρειδερίκη Δημητριάδου, αγρότισσα, Βασίλη Βουρδόγλου, γεωπόνο. Ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη είναι οι: Κων/νος Γιατρόπουλος, γεωπόνος και Ανδρέας Κόντης, οικονομολόγος.
Για την Επιτροπή Ελέγχου προτείνονται οι κ.κ. Βουρδόγλου, Γιατρόπουλος και Κόντης. Τα μέλη του νέου δ.σ. θα συνεδριάσουν την ερχόμενη Δευτέρα οπότε και θα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοικητική ομάδα της βιομηχανίας."

Έχεις καμία άλλη απορία;;;;

Τελειώνετε με τις εκλογές γαμώ το κερατό μου......
Άντε να βγάλουμε αρχηγό (όποιος θέλει ας είναι, σωστή αντιπολίτευση να κάνει) γιατί αυτοί έχουν ξεσαλώσει...
Ούτε σήμερα ανακοίνωσε Γ.Γ.!!!!
Τα φράγκα μας ρεεεεεεεε....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου