Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Απάντηση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός σε δημοσίευμα!

Ο Πανσερραϊκός δεν κρύβεται ποτέ πίσω από την ανωνυμία όπως πράττουν άλλοι και πάντα μιλάει με αλήθειες γιατί είναι «καθαρός ουρανός που δεν φοβάται τις αστραπές».
Επειδή στη δημοσίευση σας αφήνετε υπονοούμενα γύρω από τις επαγγελματικές δραστηριότητες...

του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρου Θεοδωρίδη, σας ενημερώνουμε πως «πηγή» σωστής ενημέρωση σας θα έπρεπε να είναι ο ίδιος ο πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης, τον οποίο ο κ. Θεοδωρίδης γνωρίζει εδώ και είκοσι χρόνια, πολύ πριν δηλαδή ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» ανακαλύψει την ΑΕΛ. Η πρώτη γνωριμία ανάμεσα στους δύο άνδρες είχε γίνει όταν ο κ. Πηλαδάκης επισκέφθηκε τον κ. Θεοδωρίδη σε μία από τις επιχειρήσεις του (εμπορικό κέντρο Βενιζέλου 9 Θεσσαλονίκη) με το αίτημα, να του παραχωρήσει ο δεύτερος επαγγελματικό χώρο στέγασης σε μία δική του εταιρεία δίσκων.
Εάν κόπτεστε τόσο πολύ και ενδιαφέρεστε για τις επιχειρήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση σας. Σας προτρέπουμε να απευθυνθείτε στα ΕΒΕ όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα στοιχεία για τις Ανώνυμες Εταιρείες, όπου ο κ. Θεοδωρίδης κατέχει είτε θέση προέδρου, είτε διευθύνοντος συμβούλου, είτε είναι μεγαλομέτοχος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός δεν είναι πρόεδρος ούτε σε εταιρείες παιγνίων, ούτε σε νυχτερινές επιχειρήσεις, ούτε σε πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, ούτε άνεργος είναι, αλλά εδώ και δεκαετίες είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας.
Στη συνέχεια της δημοσίευσης σας, υπαινίσσεστε και αφήνετε αιχμές περί «σχέσης» του κ. Πέτρου Θεοδωρίδη με τον διαιτητή, Γιώργο Καστανίδη και περί γνωριμίας τους όταν ο πρώτος ήταν πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα.
Και επειδή συνεχίζεται να έχετε άγνοια και πιάνεστε «αδιάβαστοι» στα αθλητικά δρώμενα, σας ενημερώνουμε πως ο κ. Θεοδωρίδης ουδέποτε υπήρξε πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα και ουδέποτε είχε ως ποδοσφαιριστή τον κ. Γιώργο Καστανίδη.
Η μνήμη σας ίσως σας οδήγησε σ’ έναν άλλο Θεοδωρίδη. Για να σας μάθουμε την ιστορία αυτής της ομάδας, σας πληροφορούμε πως ο κ. Γιώργος Θεοδωρίδης ήταν πρόεδρος πριν από τριάντα χρόνια του Αγροτικού Αστέρα.
Καλά θα ήταν πρώτα να μάθετε την ιστορία του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Πέτρου Θεοδωρίδη και στη συνέχεια να προχωρείτε σε δημοσιεύσεις που απέχουν κατά πολύ από την αλήθεια και τα γεγονότα, γιατί έτσι προσβάλετε πρώτα τον εαυτό σας.
Όσο δε για τις δηλώσεις του κ. Θεοδωρίδη κατά το περσινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κατέθεσε τα πάντα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης.
Και επειδή έχουμε μάθει να μιλάμε μόνο με τη γλώσσα της αλήθειας, φαίνεται πως για σας οι αλήθειες είναι «συκοφαντικές δηλώσεις».
ΠΑΕ Πανσερραϊκός

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. IΛΑΝΙΔΗ, ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΑΤΑ.

    Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ.

    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή