Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ.

Την συμπάθειά μου προς το πρόσωπο του κ. Άρη Μουσιώνη, δεν την έχω κρύψει (αν και είμαστε διαφορετικής ιδεολογίας).
Κακώς για εμένα που αποφάσισε να μην πολιτευτεί στις Σέρρες, αλλά σίγουρα αυτός θα ξέρει καλύτερα.
Τους λόγους τους αναφέρει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε - και ευχαριστούμε πολύ που μας το απέστειλε στο e-mail μας- στις 10/9/2009.
Να ζητήσουμε συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι εκλογές της 4ης Οκτώβρη είναι το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι για τον ελληνικό λαό. Σε αυτή την αναμέτρηση καλούμαστε να επιλέξουμε την πορεία που θα ακολουθήσει η Ελλάδα την επόμενη δεκαετία. Θα συνεχίσουμε στο δρόμο του νεοφιλελευθερισμού, των πελατειακών σχέσεων, της εξάρτησης από τα συμφέροντα, της καταπάτησης των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή θα επιλέξουμε μια πορεία προοδευτική, μια πολιτική που θα έχει στο επίκεντρό της τις ανάγκες των πολιτών, μια πολιτική με αριστερό προσανατολισμό βασισμένη στις αρχές τις ισότητας, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης;
Σε αυτή τη μάχη, σε αυτό τον αγώνα, δε μπορεί να λείψει κανείς μας. Όλοι μας, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, πρέπει να αγωνιστούμε για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ που θα οδηγήσει σε αλλαγή πορείας της χώρας. Γιατί αυτές οι εκλογές είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία της πολιτικής, η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας να ορθοποδήσει. Και το Κίνημα μας, στην περίπτωση που πάρει τη λαϊκή εντολή, δεν έχει ως στόχο απλά να κυβερνήσει καλύτερα από τη ΝΔ -αυτό θεωρείται αυτονόητο-, αλλά να κυβερνήσει καλύτερα από τον ίδιο του τον εαυτό. Κρατώντας από το παρελθόν μόνο όσα μας κάνουν περήφανους και αφήνοντας πίσω όσα μας πλήγωσαν.
Προσωπικά, όπως γνωρίζετε τα τελευταία δύο και πλέον χρόνια δραστηριοποιούμαι πολιτικά κυρίως στην περιοχή της Αθήνας όπως επέτασσαν οι ανάγκες του Κινήματος μας. Για αυτό το λόγο, τα όργανα του ΠΑΣΟΚ έκριναν πως θα πρέπει να δώσω αυτή τη μάχη από το ψηφοδέλτιο της Β Αθήνας. Ήταν για μένα μια πολύ δύσκολη απόφαση με δεδομένη την αγάπη μου και τη σχέση μου με τα Σέρρας, αλλά οι ανάγκες του Κινήματος είναι πάνω από εμάς. Γνωρίζω πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά αυτή τη στιγμή, είμαστε όλοι στρατιώτες στο όραμα για μια καλύτερη Ελλάδα και πρέπει να αγωνιστούμε όπου μας χρειάζεται περισσότερο το ΠΑΣΟΚ.
Με την παρούσα επιστολή θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σερραικό λαό που με έχει τιμήσει επανειλημμένα με την ψήφο του, να διαβεβαιώσω τους συντρόφους και φίλους ότι θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό τους με όλες μου τις δυνάμεις και να σας καλέσω να δώσουμε μαζί και παντού τη μάχη για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Α. Παπανδρέου στις εκλογές της 4ης του Οκτώβρη.
Καλό μας αγώνα.
Άρης Μουσιώνης
EGO: Καλή προσωπική επιτυχία στον αγώνα σας.

The Remainder of Your Post Goes Here

2 σχόλια:

  1. http://mpugatsa.blogspot.com/ ή αλλιώς ΚΑΝΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ .

    Βασιλάκη έρχονται και άλλες αποκαλύψεις περι της μαγκειάς που πουλάς μέσω της ανωνυμίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή