Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Πόσο άσχετοι και ψεύτες είστε τελικά;;;;;;

Ο τίτλος της ανάρτησης, δεν αναφέρετε ούτε στη Δουβίτσα ούτε σε κανέναν υποψήφιο βουλευτή.
Αναφέρετε στους "φίλους" μου τους δημοσιογράφους
Και τους κανονικούς και τους ντεμέκ!
Πριν σας εξηγήσω, να σας πω ότι την κυρία της φωτογραφίας την γνωρίζουμε ως Αγνή Δουβίτσα. Αλλά πριν παντρευτεί τον Σύζυγό της, Δημήτριο Δουβίτσα, λεγόταν Αγνή Κοκκίνη ή Κοκκινίδου. Όπως και να έχει το Δουβίτσα ΔΕΝ είναι το πατρικό της αλλά του συζύγου της. Και μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις, διαβάζοντας το βιογραφικό της στο site της Νομαρχίας Σερρών.
Διαβάζω λοιπόν στο infoserres :
"Σύμφωνα με σχόλιο της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» (18/9), με τίτλο «Το ‘’Δ’’ μετά το ‘’Κ’’» : «Στις νομαρχιακές εκλογές η Αγνή Δουβίτσα κατέβηκε με το πατρικό της στο ψηφοδέλτιο και εξελέγη νομαρχιακή σύμβουλος. Στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ, όμως, είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί τελικά και με το επώνυμο του... συζύγου της (ως Κοκκίνη-Δουβίτσα), έτσι ώστε να είναι και πάλι πρώτος ο Αχιλλέας Καραμανλής»."

Άντε λες στην Αθήνα δεν την ξέρουν τη Δουβίτσα, ούτε μπήκαν στο κόπο να τη μάθουν πριν γράψουν τις παπαριές που έγραψαν!!!!!!
Αλλά διαβάζω παρακάτω :
"Συνεργάτες της κυρίας Δουβίτσα, μιλώντας στο infoserres.gr, απέκλεισαν κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αλλαγής της θέσης του ονόματος της στη «γαλάζια» λίστα, λέγοντας πως θα ισχύσει αυτά που ίσχυσε και με τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο των νομαρχιακών εκλογών, που ήταν υποψήφια με το πατρικό της".

Και σκέφτομαι....Εδώ, κάτι γίνεται. Κάποιος μας δουλεύει......
Ή οι συνεργάτες της κ.Δουβίτσα είναι άσχετοι (κάτι που δεν το νομίζω) ή δεν μίλησαν στο infoserres (το πιθανότερο)!!!!!!!!
Ή - έτσι για να δικαιολογήσω την ασχετοσύνη και τα παραμύθια τους - άλλα τους είπαν και άλλα κατάλαβαν.
Ή - αντε ας το υποθέσουμε κι αυτό - έπεσαν θύμα κάποιου παπατζή που έλεγε ότι είναι συνεργάτης της Δουβίτσα...

Αλήθεια, τι από όλα αυτά συμβαίνει;;;;
Είστε τόσο άσχετοι ή γράφετε ότι θέλετε χωρίς να γνωρίζετε το παραμικρό;;;;
Ή τελικά γράφετε ότι γράφουν στην Αθήνα χωρίς να μπείτε στον κόπο να το διασταυρώσετε;;


1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς εμείς τους γράφουμε, κι αυτοί μας γράφουν!
    Ούτε το εγκυρότατο "Έθνος" αλλά και η σερραϊκή πύλη www.infoserres δεν απάντησαν στο θέμα, κι ο Σερραϊκός Λαός το 'χει κάνει σημαία, "τη Δουβίτσα με το πατρικό της!!!!!!!"
    Αύριο ίσως το δούμες σύνθημα σε πλακάτ, πανώ, ή και σε .....τουαλέτα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή