Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Νοσοκομείο Σερρών: Γιατί να βάλουμε διοικητή; Αυτοκτόνησε κανείς;

Διαβάζοντας τον τίτλο κάποιος θα υποθέσει ότι το έχασα εντελώς. Για διαβάστε όμως ΕΔΩ τι γράφει το prezatv.blogspot.com και θα καταλάβετε πολύ καλά τι εννοώ.

Και κάτι ακόμα. Κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, τα προσόντα που επικαλείστε ότι πρέπει να έχει ο διοικητής του νοσοκομείου μας, είναι τα ιδανικά και συμφωνώ 100% μαζί σας.
Για δείτε όμως το διοικητή του νοσοκομείου Πτολεμαϊδας. Έχει κάποιο από αυτά τα προσόντα που αναφέρετε. Εδώ στις Σέρρες ο κόσμος τον έφτυσε και κάποιος "κυβερνητικός εγκέφαλος" τον θεώρησε ικανό να διοικήσει ολόκληρο νοσοκομείο. Για πάρτε ένα τηλέφωνο στο ΔΣ του νοσοκομείου εκεί, να σας πουν τι γνώμη έχουν για το διοικητή τους......
Δυστυχώς, ο νέος διοικητής των Σερρών, δεν θα είναι νέος, αλλά κάποιος άνω των 60-70 ετών με κυβερνητική συμπάθεια και "πρωτοποριακές" ιδέες για την εποχή μας......


3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν λέει τίποτε αυτό. Οτι επειδή έφτυσε ο κόσμος τον Χαϊτιδη, έχει οποσδήποτε και δίκαιο για το συγκεκριμενο θέμα. Τον έφτυσε διότι πουλησε την Νομαρχία στο ΠΑΣΟΚ.

    Και βέβαια μπορεί νά έχει διοικητικές ικανότητες ο Χαϊτίδης, όμως δεν τοποθετήθηκε για τον λόγο αυτόν Διοικητής στο Νοσοκομείο των Γρεβενών.

    Ο κόσμος το 2004 έφτυσε τον Αχιλλέα , ο οποίος εκανε τεσσερα χρόνια να πατήσει στα Σέρρας και σε ένα μηνα το 2007 ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΌ ΤΑ ΧΟΧΟΛΊΑ 40.000 σταυρούς. Όσο για έργο τρεις μηνες δεν μπορούν να διορίσει διοιηκητή στο Νοσοκομείο. Ούτε με states μπορει να βολέψει ψηφοφόρους του. Δεν μιλάμε για σοβαρα έργα.

    Ανθρακας ο Θησαυρός δηλαδή

    ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΤΟ 2004 ή ΤΟ 2007;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το 2006 κανείς δεν άκουγε να προχωρήσουν σε ανανέωση στην Νομαρχία. Σήμερα κανείς δεν ακούει για ανανέωση στο Νοσοκομείο...δεν είναι δυνατόν κομματάρχες και ψηφοδιανομείς του Αχιλλέα να απαιτούν να διοριστούν διοικητές - υποδιοικητές...δεν σέβεται ούτε τον Πρωθυπουργό...γεροντικό πείσμα .. ας του πουν επιτέλους όχι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή