Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ

Και να συμπληρώσω κάτι ακόμα στην ανάρτηση του iakxou ....

Εάν ήταν ακόμα νομάρχης ο κ.Παπαπαναγιώτου, ο ΧΥΤΥ θα είχε γίνει και θα λειτουργούσε, εδώ και 2 χρόνια.
Το είχαν πάρει απόφαση και οι κάτοικοι του Παλαιοκάστρου ότι δεν μπορούσε να αλλάξει τίποτα.
Ας όψεται ο αυτοδιοικητικός που τους έταζε λαγούς με πετραχήλια. Ντεμέκ ότι θα έβλεπε το θέμα από μηδενική βάση......
Καθίστε τώρα αθώοι χωρικοί να σας δέρνουν και να σας τραβάνε στα δικαστήρια. Γιατί ο ΧΥΤΥ επιβάλλεται να γίνει. Όσο και να χτυπιούνται μερικοί ότι θα γίνει του ΑΗ ΚΟΥΚ!!!!
Αλήθεια, το μάθατε;;;;;;;;;;;;
Οι εργασίες ήδη άρχισαν!!! Σε ένα μήνα θα έχει ισοπεδωθεί όλη η περιοχή.

3 σχόλια:

  1. http://serresdebate.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ




    Υλοποιώντας την υπόσχεση που έδωσε κατά τα εγκαίνια της αίθουσας, ο Υφυπουργός Οικονομίας - Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας κ. Μάρκος Μπόλαρης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Πολιτικού του γραφείου κ. Παναγιώτη Σωτηρόπουλο, επισκέφθηκε χθες τον Σύλλογό μας.


    Ήταν μία σημαντική μέρα, αφού για πρώτη φορά υπουργός επισκέπτεται το χώρο των γραφείων του Συλλόγου μας.

    Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τον Σύλλογό μας, την Τερπνή και γενικότερα την οικονομική ανάπτυξη και ανάδειξη του Νομού Σερρών.
    Ειδικότερα για τον Σύλλογό μας ο υφυπουργός εξήρε τις δραστηριότητες στον Πολιτιστικό και Κοινωνικό τομέα και δήλωσε αρωγός στις προσπάθειές μας.

    Το θέμα της ανάδειξης του Αρχαιολογικού χώρου της Τερπνής, που με πολύ επιμονή έθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο, το συνέδεσε με την γενικότερη ανάπτυξη του Ν. Σερρών. Τόνισε όμως οτι με την παρούσα οικονομική συγκυρία το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στους τοπικούς φορείς και την τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού το Υπουργείο Πολιτισμού δεν είναι σε θέση να βοηθήσει οικονομικά.
    Αναρτήθηκε από ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΡΠΝΙΩΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ( ( ΣΧΟΛΙΟ ( Πιοι ειναι οι τοπικοι φορεις βρε αλητη Μπολαρη; οι συλλογοι της τερπνης ή οι επιχειρηματιες; δωσατε ποτε λεφτα σ'αυτους για να μπορουν να κανουν κατι; ή ολα τα περιμενετε απο τους επιχειρηματιες; και ποια τοπικη αυτοδιοικηση; μηπως ενοεις τον ομοϊδεατη σου τον Νομαρχη φωτιαδη που για την αμφιπολη εχει να δωσει 100.000 ευρω!!!!! ενω για την τερπνη τιποτα; για τα δεκα κομματοσκυλα που βλεπω στη φωτογραφια του συλλογου τερπνιωτων θεσσαλονικης, τι να πω. επρεπε να ντρεπεστε 'κυριοι'. οταν ησουν αντιπολιτευση Μπολαρη, ηξερες να κανης επερωτησεις στη βουλη και να ζητας να συνεχιστουν οι ανασκαφες στον αρχαιολογικο χωρο της τερπνης, τοτε υπηρχαν λεφτα; τωρα που εισαι υφυπουργος δεν υπαρχουν λεφτα; τωρα ριχνεις το μπαλακι στους τοπικους φορεις και αυτοδιοικησεις; επρεπε να ντρεπεστε ολοι μαζι αλητες, Μπολαρη και συλλογε τερπνιωτων θεσ/νικης. καθεστε και καμαρωνετε σαν γυφτικα σκεπαρνια, δεν εχετε καθολου τσιπα επανω σας; να χαιρεστε και την κυρια χαϊδευτου που ηρθε στην τερπνη ως υποψηφια δημαρχος να μας σωσει. η κυρια κουμουνιστρια. αντε ρε δεν πατε ολοι μαζι να πνιγητε. Νουλη, αντι να πεταξεις τον κολητο σου τον Μπολαρη με τις κλωτσιες εξω μετα απο αυτα που ειπε, καθεσε και χασκογελιεσε. αλλα δεν φταιτε εσεις, φταινε οι χωριαταροι οι τερπνιωτες που δεν σας γιουχαρουν καθε φορα που πατατε το ποδι σας στο χωριο.Ξευτιλες φτου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.naserron.gr/news.php?id=639&sub=show

    ΑπάντησηΔιαγραφή