Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

Τελικά ο Νομάρχης μας έχει μεγάλα αποθέματα υπομονής... Και οι Υφυπουργοί μας, μεγάλα αποθέματα υποκριτικής!!!!!

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009 (μέσα στην προεκλογική περίοδο και λόγω του ότι είναι καθαρά αυτοδιοικητικός) σε δήλωσή του (την οποία βρήκα στο serreslife, και το άρθρο συντάχθηκε από την εφημερίδα ελεύθερο βήμα) ο νομάρχης μας, Στέφανος Φωτιάδης, είχε δηλώσει ότι :«Η υπομονή μας τελείωσε!»
Και συνέχισε :
«Η αγανάκτησή μας έχει φτάσει σε επίπεδα κορύφωσης.Η παρατεταμένη δραστηριότητα με νωχελικούς ρυθμούς και η δημιουργία τοπικών παγίδων σε μεγάλο μήκος της ζώνης των έργων δεν μπορεί να συνεχισθεί.Εδώ και πολλούς μήνες, άλλα τμήματα επί της καθέτου της Εγνατίας ολοκληρώνονται αλλά δεν δίνονται σε κυκλοφορία και σε άλλα οι εργασίες προχωρούν με ρυθμούς έξω από το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης – προβλέπεται η περαίωσή τους εντός του 2009 – και εγείρουν ερωτήματα για την ανεκτικότητα από τους έχοντες την ευθύνη της επίβλεψης και της εποπτείας.Η υπομονή μας τελείωσε. Η ανάγκη για άμεση ολοκλήρωση και τήρηση όλων των αναγκαίων προδιαγραφών στα μέτρα ασφάλειας είναι επιβεβλημένη.Δεν ανεχόμαστε άλλες απώλειες περιουσιών, σωματικών βλαβών και ανθρώπινων ζωών»

Όλα αυτά με αφορμή το πολύνεκρο τροχαίο που είχε γίνει έξω από το Στρυμονικό!!!!!!
Και φυσικά τότε, όλοι είμασταν μαζί του και πράγματι είχε απόλυτο δίκιο.
Έλα όμως που από τότε πέρασαν 8 ολόκληροι μήνες και έργο δεν είδαμε....
Μάλλον έργο είδαμε, αλλά..... όχι όπως το περιμέναμε....

Οι εργασίες του δρόμου σταμάτησαν εντελώς.
Τα συνεργεία της Αναδόχου του έργου του Κάθετου άξονα της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Θεσσαλονίκης – Σερρών – Προμαχώνας, μετά το Στρυμονικό εξαφανίστηκαν!!!!!!!
Τι κι αν έγιναν παρεμβάσεις του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας όπως έγραψε ο παρατηρητής στις 30 Οκτωβρίου 2009 για βελτίωση του δρόμου (η οποία βελτίωση ΔΕΝ έγινε ποτέ)......
Τι κι αν ο Νομάρχης μας ενημέρωσε τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ο οποίος είναι γαμπρός μας και ο οποίος ζήτησε ενημέρωση από τον κ. Νομάρχη για την κάθετο της Εγνατίας και την πορεία των έργων, ενώ δήλωσε ότι ο Νομός Σερρών είναι ο τόπος του και γι’ αυτό θα υπάρχει διαρκής συνεργασία για όλα τα ζητήματα που τον αφορούν και αναφέρονται σε αρμοδιότητες του Υπουργείου. (Τουλάχιστον, αυτά γράφει το infoserres).
ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟ !!!!!!!!!

Και ρωτάω τώρα εγώ:
Ποιον να πρωτοπάρεις με τις πέτρες;;;;;
 • Το Υφυπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας που όσο να'ναι περνάει από το χέρι του η κατασκευή του δρόμου, αφού και Σερραίος είναι και έχει σχέση με τα οικονομικά (όση σχέση μπορεί να έχει);
 • Τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής που όσο να'ναι περνάει και από αυτου το χέρι, αφού και γαμπρός μας είναι και υπεύθυνος για τα έργα (όσο υπεύθυνος μπορεί να είναι); ή τέλος
 • τον Νομάρχη μας που χωρίς τσίπα δήλωνε ότι η υπομονή του τελείωσε και εδώ και 8 μήνες ασχολείται με την βελτίωση του προφίλ του, τα πανηγυράκια με τις εκθέσεις, με εκδηλώσεις σε ξενοδοχεία για τη δράση του και με χορούς σε τηλεοπτικούς σταθμούς;
Ξέρεις κύριε Νομάρχη, καλή η διαφήμιση του νομού, αλλά η μεγαλύτερη δυσφήμιση του είναι όταν γίνεται πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα λόγω έλλειψης υποδομών!!!!!!!!!

Όντως κ.Νομάρχα, Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..........

Και μην περιμένετε αξιότιμοι κύριοι κύριοι να το ξαναθυμηθείτε στο επόμενο τροχαίο, που μακάρι να μη γίνει ποτέ βέβαια, αλλά ............2 σχόλια:

 1. εις το πηλικο φιλε μου. Το πηλίκιο το φοράνε οι ένστολοι και άλλοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εις το πηλίκιο φίλε μου... Εις το πηλίκιο!
  Και αν δεν με πιστεύεις δες εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=Td3-SmO9kUk

  ΑπάντησηΔιαγραφή