Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ

Το αναμενώμενο αγροτοδικείο για το οποίο έγινε πολύς ντόρος από κάποιους και έγινε λόγος για ρεπορτάζ και επερωτήσεις, αναβλήθηκε για τις 12 Μαρτίου 2010, επειδή δεν προσήλθε ο δικηγόρος των κατηγορουμένων.....

Αυτά δήλωσε ο μεγαλοαγροτοπατέρας κ.Κασάπογλου Γεώργιος σε μεσημεριανή εκπομπή στο ΕΠΙΛΟΕ.... (Είμαι σίγουρος οτι και το βράδυ θα τον δούμε ή θα τον ακούσουμε στο δελτίο ειδήσεων της αγροτομήτηρ του καναλιού και του νομού...).

Επίσης ο κ. Κασάπογλου ξεβράκωσε τον νομάρχη μας κ.Στέφανο Φωτιάδη, αφού ούτε λίγο είτε πολύ τον χαρακτήρισε ψεύτη!!!!! (Για το θέμα των αποζημιώσεων ΠΣΕΑ).

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις....
Πολλά τα ερωτήματα και για τον μεν και για τον δε.
Εμένα αυτά περνούν από το μυαλό μου :
Κύριε Νομάρχα Σερρών, Στέφανε Φωτιάδη : ...

...Τελικά από ότι μάθαμε σήμερα, ο τότε αντινομάρχης κ.Ραμπότας είχε ξεχάσει το φάκελο δικαιολογητικών των ΠΣΕΑ στο συρτάρι του και τον καλύψατε..
Φωνάζατε και ωρυόσασταν ότι ΔΕΝ καθυστέρησε η κατάθεση του φακέλου στο Υπουργείο ενώ αποδείχτηκε τελικά ότι κατατέθηκε εκπρόθεσμα..... Και αφού σας ενημέρωσαν οι αγρότες.... Και μάλιστα τον καταθέσατε 10 ώρες πριν συναντηθούν οι αγρότες με τον Υπουργό.
Επιπλέον, χτυπιόσασταν και επιμένατε ότι στα αιτήματα των παραγωγών δεν ήταν οι αποζημιώσεις μέσω ΠΣΕΑ. Ήταν το τρίτο αίτημα των παραγωγών (από τα εννέα που είχαν) και μάλιστα το γνωρίζατε. Έτσι είπε τουλάχιστον ο κ.Κασάπογλου.
Δεν τα γνωρίζατε όλα αυτά όταν συμπαραστεκόσασταν τους αγρότες στα μπλόκα;;;;;
Αληθεύουν ΟΛΑ αυτά κύριε νομάρχα;;;;;;;;; Θα πείτε την αλήθεια ή θα αρχίσετε πάλι τις αοριστίες;;;;;;

Κ.αγροτοπατέρα, Κασάπογλου Γεώργιε:
Δεν μου φαίνεται να κατάλαβες γιατί σας "σέρνουν" στα δικαστήρια. Οι λόγοι είναι απλοί και κατανοητοί. Τώρα αν εσύ δεν θες να τους καταλάβεις και νομίζεις οτι είστε ο μόνος κλάδος που σας κυνηγούν, αυτό είναι άλλο θέμα.
Πηγαίνετε λοιπόν στα δικαστήρια διότι : α.παρακωλύεται τη συγκοινωνία (άρα πρέπει να σας μηνύσουν) για μεγάλο χρονικό διάστημα, β. παρεμποδίζετε την είσοδο και έξοδο από τη χώρα και γ. είστε υπόλογοι αφού έχετε υποπέσει στα ίδια αδικήματα και έχετε δικαστεί και καταδικαστεί και στο παρελθόν για αυτά.
Όλα αυτά ο κ.Κασάπογλου θα έπρεπε να τα ξέρει καλά λόγο της προηγούμενης δουλειάς του.. (αλήθεια από εκεί που ήσασταν, γιατί φύγατε;; ή σας "έφυγαν";;;;)

Αλήθεια, κ.νομάρχα εσύ τα ήξερες όλα αυτά όταν το έπαιζες νταρντανιάν;;;;;;
Σε είδα σήμερα στο δικαστήριο... Για συμπαράσταση... Δεν σε άκουσα όμως να τους λες ότι αυτό που έκαναν είναι παράνομο.....
Τώρα που σε ξεβράκωσαν οι αγρότες, θα τους ξεβρακώσεις κι εσύ ή πάλι κότα;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου