Κυριακή, 1 Αυγούστου 2010

Που πας ρε Καραμήτρο


Άλλα ήθελε να πει ο νομάρχης μας και άλλα είπε τελικά στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για δήμαρχος Σερρών.
Σύμφωνα με το infoserres είπε αυτά :
«Είμαι άνθρωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δεν θα μπορούσα να απουσιάσω από τις προκλήσεις της νέας εποχής».
«Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος του νέου διευρυμένου δήμου Σερρών. Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου σε ένα δυναμικό δήμο, έναν δήμο πρωταγωνιστή για τον νομό Σερρών, σε μία περίοδο με πολλές δυνατότητες. Το νομικό πλαίσιο, από μόνο του, δίνει το δικό του ερέθισμα. Δηλώνω παρών για τον τόπο μου. Παρών, στην πρόκληση για έναν Δήμο που θα διεκδικήσει και θα εξασφαλίσει πόρους, με γνώση, σχεδιασμό και συλλογικότητα».
«Χαιρετίζω τους συνυποψηφίους μου. Δεν τους θεωρώ αντιπάλους, αλλά συνεργούς στην προσφορά. Θα έχουμε τη δυνατότητα για γόνιμο και παραγωγικό διάλογο, ωφέλιμο για την τοπική κοινωνία, με προτάσεις, πάνω στις οποίες θα συνθέσουμε».
«δεν θα υποσχεθούμε πράγματα στη σφαίρα του μαξιμαλισμού. Οι προτάσεις μας θα είναι συγκεκριμένες και κοστολογημένες. Πάντα, με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη για κάθε περιοχή. Με διαβούλευση, συμμετοχή των πολιτών και ανατρεπτικότητα, καλούμαστε να ενώσουμε κοινωνίες με διαφορετικές ταχύτητες, να αντιμετωπίσουμε προβλήματα από διάφορους χώρους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ :

Είμαι ένας δάσκαλος που έχω κάνει οχτώ χρόνια δήμαρχος Λευκώνα και τέσσερα χρόνια νομάρχης Σερρών. Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι για μένα αλλά εγώ δεν έχω σκοπό να ξαναγυρίσω σε σχολείο.
Την έχω καταβρεί να μην κάνω τίποτα και να παίρνω διπλό μισθό. Που θα πάω τώρα; Στο σχολείο θα πρέπει να δουλεύω και ένας μισθός δεν μου φτάνει.
Το κόμμα μου δεν πρόκειται να με προτείνει για Περιφερειάρχη γιατί πιστεύει ότι πρέπει να βάλει ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος κόντρα στον Ψωμιάδη. Άλλωστε, εγώ το έπαιζα τόσο καιρό αυτοδιοικητικός νομάρχης.
Για αντιπεριφερειάρχη δεν με συμφέρει να με προτείνουν γιατί ο συνδυασμός μου δεν θα κερδίσει κι έτσι δεν θα είμαι παρά ένας ταπεινός περιφερειακός σύμβουλος χωρίς δεύτερο μισθό.
Την περασμένη Πέμπτη που βρεθήκαμε στη Χαριλάου Τρικούπη με τον συνυποψήφιο μου, έφαγα ήττα γιατί αυτός δεν παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση του Δήμου και μάλιστα δε θέλησε το χρίσμα του κόμματος αλλά τη στήριξή του.
Και τώρα εγώ ή πρέπει να είμαι ο χρισμένος του κόμματος ή να το παίζω πάλι αυτοδιοικητικός και ότι μου κάτσει...
Έτσι λοιπόν, πάω για Δήμαρχος Σερρών και ότι βρέξει ας κατεβάσει. Άλλωστε έχω κάνει τόσα ρουσφέτια σε τόσα χρόνια διοίκησης που έχω πολλούς συμπαραστάτες.
Άραγε, έχω πιθανότητες να με βοηθήσει ο ΑΗ ΚΟΥΚ;;;;;;
ΤΡΕΜΩ πάντως στην ιδέα ότι θα ξαναεπιστρέψω σε τάξη δημοτικού να κάνω τον Δασκαλάκο...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.
κ.κ. Νομάρχα, σας προτείνω να δείτε αυτές τις δύο ταινίες :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου