Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΕΡΠΝΗΣ





8 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΙΑΚΧΟ Ή ΚΟΙΝΩΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΔΑΡΙΔΗ

    ΡΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ? ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΕ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ . ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΟΚΟΛΙΤΣΟ - ΙΑΚΧΕ . ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟς ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΒΡΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ . ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΙΚΕ , ΑΙΩΝΙΑ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΓΑ . ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΙΔΟ , ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ ΓΙΕ ...ΔΟΛΟΦΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΡΑΙΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ , ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ BLOGER ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΣΕΔΑΡΙΔΗ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πληρώσουν για την ασφάλεια της μονιμότητάς τους οι δημόσιοι υπάλληλοι

    Στην κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, οι απεργίες των συντεχνιακών ομάδων του δημόσιου τομέα, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην επιβολή ακόμη πιο σκληρών μέτρων από τις Βρυξέλλες.
    Σ΄ αυτές τις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η χώρα, οι δημόσιοι υπάλληλοι, ακόμη και οι πλέον χαμηλόμισθοι οφείλουν να αναλογιστούν, ότι βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη θέση από τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους.
    Σε αντίθεση με τον ιδιωτικό υπάλληλο, αλλά και με τον ελεύθερο επαγγελματία ο δημόσιος υπάλληλος δεν ανησυχία για το αν θα έχει δουλειά αύριο. Δεν ανησυχεί για το αν θα πάει καλά η επιχείρηση. Δεν χρειάζεται καν να νοιάζεται για τον πελάτη του. Μπορεί κάλλιστα να πηγαίνει το πρωί στη δουλειά, να απλώνει τα πόδια του πάνω στο γραφείο, να διαβάζει την εφημερίδα του, να σερφάρει στο ίντερνετ, να κάνει τέλος πάντων ό,τι του αρέσει, και, το καλύτερο, να πληρώνεται για αυτήν την ώρα.
    Ας αναλογιστούν λοιπόν, ότι το τίμημα που καλούνται να καταβάλλουν με την μορφή των περικοπών των αποδοχών τους, είναι το spread της μονιμότητάς τους.
    Δεν είναι δε τυχαίο ότι τον χορό των απεργιών σέρνουν οι συντεχνίες των τελωνειακών και των εφοριακών που, σύμφωνα με όλες τις έρευνες αποτελούν και τις μεγαλύτερες εστίες διαφθοράς στο δημόσιο τομέα.

    http://www.kentri.gr/index.php/others/1197-2010-02-15-06-59-18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ :
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΤΡΟ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ . ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ .
    ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΙΣΑΤΕ , ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ .
    Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ , Ο ΓΑΛΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙΓΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΕ ΦΡΑΚΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΥ Ή Ο ΧΟΡΟΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ?
    ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε αυτό που συμφωνώ 100% είναι το : "ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΤΡΟ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ . ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ".
    Τα άλλα με αφήνουν παντελώς αδιάφορο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αληθεύει ότι η αρμόδια ελεγκτική αρχή του πρώην ΣΔΟΕ διεξάγει μυστική και άκρως απόρρητη έρευνα για την προέλευση του χρήματος και τους μισθούς-μαμούθ που κάποιοι τάζουν ως «πριμ μεταγραφής» σε ανθρώπους των ΜΜΕ του νομού μας?

    Καλλικράτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή