Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Ακόμα μια τεράστια "επιτυχία" της Ν.Α.Σερρών ! ΠΣΕΑ, γιοκ...

Πριν πούμε για την τεράστια "επιτυχία" της ΝΑ Σερρών, θα πρέπει να πούμε (για να δεις ότι εκτιμούμε κάποια πράγματα) ότι το θέμα, το ανέδειξε η Ζωή Χειμωνίδου. (και είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσει και άλλο άρθρο αύριο στο Ε.Β.)
Μόνο που ο φάκελος των ΠΣΕΑ, δεν απορρίφθηκε στις 5/5/2009, αλλά στις 10/6/2009.
Ποιοί φταίνε :
1. Ακριτίδης Ηλίας, αντινομάρχης αγροτικής ανάπτυξης το έτος 2007. Φταίει διότι δεν φρόντισε να συλλέξει τα στοιχεία της καλλιέργειας βάμβακος του έτους 2006. Στο φάκελο ΠΣΕΑ που κατατέθηκε, έλλειπαν τα στοιχεία παραγωγής της καλλιέργειας βάμβακος για το έτος 2006, τα οποία υπολογίζονται το επόμενο έτος.
2. Ραμπότας Ευθύμιος, αντινομάρχης αγροτικής ανάπτυξης το έτος 2008. Φταίει διότι συνέταξε το φάκελο ΠΣΕΑ ελλειπέστατο, καθυστέρησε να τον καταθέσει και τώρα κρύβεται. Δεν ήξερε, δεν ρώταγε;;; Δεν κατάλαβε ότι ο προκάτοχός του ήταν ανεπαρκείς και δεν φρόντισε να συλλέξει τα στοιχεία του 2006.
3. Μαλαμάκης Δημήτριος, αντινομάρχης αγροτικής ανάπτυξης το έτος 2009. Φταίει διότι έστελνε "αβέρτα" έγγραφα στον ΕΛΓΑ για να του απαντήσουν και δεν τον έκοψε να ζητάει πρωτόκολλο κατάθεσης των εγγράφων του έτσι ώστε να έχει αποδείξεις ότι σε αυτούς που έστελνε τα έγγραφα, τα λάμβαναν. Έστειλε δύο έγγραφα μετά τις 10/6/2009, ημερομηνία με την οποία του στάλθηκε το έγγραφο από τον ΕΛΓΑ ότι ο φάκελος ΠΣΕΑ απορρίφθηκε. Ισχυρίζεται ότι δεν έλαβε απάντηση. Ή ψέμματα λέει, ή δεν ξέρει τι του γίνεται, ή στη Νομαρχία επικρατεί το απόλυτο χάος και χάνεται η αλληλογραφία....

Και φυσικά, ο μέγας φταίχτης, ο Νομάρχης μας, Στέφανος Φωτιάδης.
Όταν μου βάζεις αντινομάρχες ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, έναν ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ, έναν δημόσιο υπάλληλο ΤΕΥΤΛΑΤΖΗ και έναν ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟ, που ανάθεμά με αν ξέρουν πως είναι τα βαμβάκια, τότε αυτά είναι τα αποτελέσματα.
ΠΣΕΑ ΓΙΟΚ.......
Όταν ο λαλίστατος νομάρχης μας έκανε αντιπολίτευση στην προηγούμενη κυβέρνηση και στον προηγούμενο υπουργό, ενώ όφειλε να γνωρίζει ότι ο φάκελος των ΠΣΕΑ που πήρε παραμάσχαλα και κατέθεσε στο Υπουργείο ήταν ελλιπής, τότε αυτά είναι τα αποτελέσματα.
ΠΣΕΑ ΓΙΟΚ.......
Όταν γνώριζε ότι ο ΕΛΓΑ δεν απαντούσε στα έγγραφα που του έστελνε ο αντινομάρχης του και δεν πήγε ο ίδιος στον ΕΛΓΑ να ζητήσει το λόγο της καθυστέρησης, τότε αυτά είναι τα αποτελέσματα.
ΠΣΕΑ ΓΙΟΚ......
Όταν όφειλε να γνωρίζει ότι ο φάκελος ΠΣΕΑ απορρίφθηκε από τον ΕΛΓΑ τον Ιούνιο και αυτός έκανε σύσκεψη στη νομαρχία το Σεπτέμβριο - μετά από 3 μήνες - για την πορεία του φακέλου, τότε αυτά είναι τα αποτελέσματα
ΠΣΕΑ ΓΙΟΚ......
Όταν δεν μπορείς να οργανώσεις μια διεύθυνση αγροτικής ανάπτυξης και να χάνεις (;;;) τα εισερχόμενα έγγραφα και ασχολείσαι μόνο με το θεαθήναι και με πανηγυράκια, αυτά είναι τα αποτελέσματα.
ΠΣΕΑ ΓΙΟΚ......

Άντε τώρα να δούμε σε ποιον θα ρίξεις την ευθύνη!!!!!!!!

Ποιος θα αποζημιώσει τώρα τους αγρότες;;;;;

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κύριε ΝΟΜΑΡΧΑ !!!!!

Κι έτσι για τη ιστορία αλλά και για να μαθαίνουν οι ΑΣΧΕΤΟΙ :

"Τόσο η απόφαση της ΕΕ όσο και η ΚΥΑ ορίζουν ότι υπόκειται η καταβολή οικονομικών ενισχύσεων στις προϋποθέσεις που τάσσει η Κοινοτική Νομοθεσία (2007-2013 (2006/C319 EK) και το άρθρο 11-2 του με αριθμ. 1857/2006 Κανονισμού Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων της Ελλάδας, που εγκρίθηκε από την ΕΕ.
Σύμφωνα με τις διατάξεις αυτές για να ενταχθεί ένας νόμος στο ΠΣΕΑ πρέπει να έχει από επίσημα στοιχεία, το έτος ζημιάς (για την προκειμένη περίπτωση 2008) μειωμένη παραγωγή πάνω από 30% του μέσου όρου της παραγωγής του ίδιου προϊόντος της περασμένης τριετίας (2005,2006,2007)."
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2006 κ.κ. ΑΚΡΙΤΙΔΗ, ΡΑΜΠΟΤΑ, ΜΑΛΑΜΑΚΗ, ΦΩΤΙΑΔΗ;;;;;;;

4 σχόλια:

  1. Ας τα βλέπουν αυτοί που τους ψηφίζουν!!!
    Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μετά σας φταίει ο Αραμπατζής που αναφέρεται σ` όλους αυτούς ως χαμηλοταβανία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai ta dania pou anagasthkame na paroume to 2008,afth 8a ta xexreosoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή