Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;;;

«Όπως και στις προηγούμενες εθνικές εκλογές αποφάσισα να μην συμμετάσχω σε ένα τηλεοπτικό, δημοσιογραφικό οικονομικό πλειστηριασμό. Η πολιτική μου αυτή επιλογή, παρά το υψηλό πολιτικό ρίσκο, δικαιώθηκε από τους πολίτες μιας και με επανεξέλεξαν βουλευτή.
Δυστυχώς, σύμφωνα πάντα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μου, ορισμένοι υποψήφιοι βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων, εκτός ελάχιστων περιπτώσεων μεταξύ αυτών και εμού, σύρθηκαν εκόντες άκοντες να καταβάλουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε συγκεκριμένα εκδοτικά – τηλεοπτικά συγκροτήματα προκειμένου να εξασφαλίσουν την απαιτούμενη λόγω των εκλογών προβολή. Οι πολίτες, που παρακολούθησαν τις τηλεοπτικές εκπομπές προβολής υποψηφίων βουλευτών, δεν έχουν παρά να τις ανακαλέσουν στη μνήμη τους για να διαπιστώσουν κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο ποιοι έτυχαν και από πού της απαιτούμενης προβολής άσχετα αν οι θεατές δεν γνωρίζουν το βαρύ κόστος αυτής της προβολής και το αβάσταχτο τίμημα της ηθικής κατάπτωσης.
Αποδείχτηκε στην πράξη, ότι όλοι εκείνοι (συγκεκριμένα τοπικά ΜΜΕ) που επιχείρησαν με τους γνωστούς επαναλαμβανόμενους τρόπους να καθοδηγήσουν τη σερραϊκή κοινή γνώμη προωθώντας, υποστηρίζοντας συγκεκριμένους υποψηφίους απέτυχαν οικτρά».

Τον ΠΟΥΛΟ ο συμμαχικός παράγοντας........


5 σχόλια:

  1. Ο Σάκης την πάτησε. Είναι η μόνη που τον κόντραρε και βγήκε. Νομάρχη μπορεί να έβγαλε, αλλά με την Κόλλια την πάτησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η πλάκα είναι ότι στρατεύονται πολλά μέσα των Σερρών δίπλα της..ώρα να καθαρίσει η διαπλοκή στις Σέρρες...απο μια μπουγάτσα ξεκίνησαν...χιλιάδες ευρώ ζητούν...έλεος....Αραμπατζήδε πρώην καραμανλικοί νυν Ντορικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αραμπατζήδες. Και ολίγον τί ΠΑΣΟΚ λόγω γαμπρού και πολύ ΝΔ αν εμπαινε η Φωτεινούλα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Με όλους και με όλα. Μόλις τον ζωρίσει κάποιος τον Αθανάσιο στον μονόλογο εκπομπή που έχει μαζί με την ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ με τα δέκα πτυχία την Νάβαλη,όπως έγινε χθές με τον Νομάρχη, αλλάζει συζήτηση και το στρίβει αναπτύσοντας αρλούμπες και υπονοούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. malon ti thesi sto psofodeltio tis noudoulas gia tin alli fora diapragmateytikan. poly kali h kolia sto TVS shmera exo apo ta dontia . min xexname vevea oti to dromo anixe o KARYP mazi me ton Bolari . aftoi htan oi protoi pou antetaxthisan stis praktikes tou Karopoiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ήθος και η σοβαρότητα της κυρίας Κόλλια, ήταν ανέκαθεν δεδομένα και πολύ ανωτέρου επιπέδου, γι'αυτό φυσικά και επανεκλεχτηκε στη Βουλή. Κάποτε, όλοι πρέπει να αντιληφθούμε ότι ο λαικισμός και το θράσος είναι αυτά τα οποία απεχθάνονται πλέον οι πολίτες.Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν την κυρία Κόλλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή