Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ

Για να μην κάθομαι και τα ξαναγράφω, διαβάστε την παρακάτω ανάρτηση :
http://troktiko.blogspot.com/2009/02/blogger_3677.html
Είναι ανάρτηση από το δημοφιλέστερο blog.
Και για του λόγου το αληθές για το ποιά είναι τα δημοφιλή blogs και το ποιά από αυτά είναι "επώνυμα¨και ποιά "ανώνυμα", πάρτε και αυτό :
http://blogs.sync.gr/and-the-oscar-goes-to/index.html
έτσι για να βουλώσουν μερικά όμορφα στοματάκια .
Και κοιταχτείτε λίγο και στον ΚΑΘΡΕΦΤΗ όλοι εσείς οι "επώνυμοι" bloggers...........

2 σχόλια:

  1. Περί …Blogs
    Δυστυχώς όταν ο Νομάρχης, ένας θεσμικός παράγοντας φτάνει στο σημείο να ασχολείται με τα ηλεκτρονικά ημερολόγια, τι να κάνουμε και εμείς τα παραδοσιακά ΜΜΕ, αναγκαζόμαστε να δούμε τι γίνεται με αυτό το νέο φαινόμενο, και να το εξηγήσουμε .
    Καταρχάς, κάποτε ο ίδιος ο Νομάρχης σε δήλωση του για άλλο θέμα… είχε πει πως ακόμη και στο ποδόσφαιρο, όταν ένας δυνατός «σωματικά» ποδοσφαιριστής χρησιμοποίηση σε μια κόντρα περισσότερη δύναμη από αυτή που θα χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον «αδύνατο» αντίπαλο του, αυτό του επιφέρει ποινή γιατί δεν είναι σωστό να κάνει κατάχρηση της δύναμης του.
    Τώρα, όταν ένας ολόκληρος Νομάρχης, απειλεί με μηνύσεις «πιθανολογώ» 20χρονα παιδιά, αυτό τι είναι δεν είναι κατάχρηση δύναμης ;
    Αλήθεια είναι ότι η κριτική δεν τους αρέσει και δεν τη δέχονται. Ίσως… γιατί οι «δημοσιογράφοι» των Σερρών δε τους έχουμε μάθει να τη δέχονται.
    Ίσως γιατί μάλλον και εμείς φοβόμαστε πολλές φορές τις μηνύσεις και κάνουμε πίσω !
    Ναι, καλύτερα να υπάρχουν blogs, έστω ακόμη και συκοφαντικά, παρά να τους αφήσουμε χωρίς κανένας να τους κρίνει. Δυστυχώς αγαπητοί μου συνάδελφοι, τη δική μας «ατολμία» συμπληρώνουνε τα blogs. Εμείς τους αφήσαμε χώρο και αυτοί βρήκαν κενό και το συμπλήρωσαν. Εμείς… πλην ελαχίστων, αρκούμαστε στο να μεταφέρουμε απλά την είδηση, το σχόλιο όμως και η κριτική λείπουν από τη σερραϊκή δημοσιογραφία. Ναι, είμαι υπέρ των Blogs, ανώνυμων ή επώνυμων.
    Λάζαρος Σαββαϊδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://koulouvaxata-axtarmas.blogspot.com/2009/02/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή