Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ

Τελικά, αυτό το παραμύθι άρχισε να καταντάει βαρετό. Τι πάει να πεί επώνυμος και τι ανώνυμος? Δηλαδή για να πεί κάποιος τη γνώμη του θα πρέπει να είναι επώνυμος? Ή μήπως τα "επώνυμα" blogs δεν ασχολούνται με κουτσομπολιά?
Πρέπει να επιρρίπτονται όλες οι ευθύνες σε κάποιους "ανώνυμους" που εκφράζουν την άποψή τους?
Τους επώνυμους τους χορτάσαμε! Τους φάγαμε στη μάπα τόσα χρόνια! Τους σιχαθήκαμε!!!!
Ειδικά αυτούς που προσπαθούν να επιβάλουν τη γνώμη τους χωρίς αντιπολίτευση, χωρίς δεύτερη κουβέντα, χωρίς κριτική από κανέναν.
Τα blogs δημιουργήθηκαν για να μπορεί ο καθένας που έχει άποψη, νου και γνώση, να σχολιάζει την επικαιρότητα, να μεταφέρει ειδήσεις που κάποιοι "επώνυμοι" προσπαθούν να κρύψουν, να κρίνει τους αμέτρητα φαμφαρολόγους που έχουν κατακλίσει τα ΜΜΕ και επιβάλουν τη γνώμη τους με το στανιό, να αφαιρέσει τις παρωπίδες από τους υπνωτισμένους πολίτες, να ,να να, να .......
Υπάρχουν βέβαια και τα "ανώνυμα" blogs τα οποία ξεπερνάν τα όρια του κουτσομπολιού, αλλά και σε αυτή την περίπτωση είμαι θεμιτό. Ναι, ίσως υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι θέλουν να βγάλουν τα κόμπλεξ και τις ιδιοτροπίες τους μέσω ενός blog. Αλλά, αυτά τα κομπλέξ και τις περιέργειες ποιός τους τα προκάλεσε? Μήπως όλοι εσείς οι "επώνυμοι"??????
Απορώ γιατί γίνεται τόσος ντόρος με τα ανώνυμα blogs. Τόσο τρέμουν κάποιοι "επώνυμοι" οτι ίσως κάποιος αποκαλύψει τα δικά τους κόμπλεξ????
Σταματήστε αυτή την καραμέλα γιατί θα γυρίσει μπούμερανγκ. Όποιος θέλει το παίζει "επώνυμος" για να διώξει το κόμπλεξ της ανωνυμίας του....
Και για να μη ξεχνιόμαστε.. Ψάξτε ποια blogs έχουν τη μεγαλύτερη επισκεψημότητα. Και τα πέντε πρώτα σε Πανελλήνια εμβέλεια είναι "ανώνυμα".
Και μία τελευταία ερώτηση σε εσάς τους "επώνυμους" blogers. Γιατί οι περισσότεροι από εσάς έχετε στους συνδέσμους σας "ανώνυμα" blogs? Μήπως επειδή ενημερώνουν καλύτερα από εσάς?
Να μη ξεχάσω να προσθέσω στο προφίλ μου οτι είμαι ένας ανώνυμος κομπλεξικός.......

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MONO OI XESMENOI, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ BLOGS. O ΘΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ "ΠΑΣΧΑΛΗΔΕΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
    ΟΤΑΝ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟΜΟΜΩΝΕΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ.

    18 Φεβρουάριος 2009 4:09 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ
    ΚΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή